Moldáv életképek
2017. július 29. írta: tulapruton

Moldáv életképek

Már elkészült a blog eddigi talán legizgalmasabb írása (mondjuk ez elég szubjektív, kinek mi az izgalmas). De inkább úgy döntöttem, azt tolom egy héttel, ez alkalommal pedig az intravel.hu oldal két cikkét fogom reklámozni. A két szerző júniusban töltött el közel két hetet Moldovában.

Útjukról egy fényképes beszámolót készítettek:

 http://intravel.hu/moldav-eletkepek/ 

 

Részt vettek Komrátban az oroszország-napi koncerten is:

http://intravel.hu/komrat-moldova-harmadik-fovarosa/

 

 100_9496.JPG

A kép csak illusztráció, hogy legyen valami itt is. Sátrazás Tipován

Kövessétek az oldalukat, mert az ígéretek szerint még lesznek további moldovás cikkeik!☺

 

Egyúttal pedig minden olvasó és Moldovát járó utazó figyelmébe ajánlom, hogy szívesen fogadok vendégírásokat, vagy másutt megjelent, témába illő cikkeket is szívesen reklámozok. További moldovás irományokat (többnyire a sajátjaimat) gyjtöttem össze ebben a cikkben:

http://tulapruton.blog.hu/2017/02/26/moldova_irasok_magyarul

És hogy az uborkaszezon közepén tovább csigázzam az érdeklődést, annyit elárulok, hogy a következő, jövő heti cikkben Moldova magyar vonatkozású helyeinek járunk utána. Megtudjuk, mi köze a Dnyeszter-parti Ungurinak a magyarokhoz, megpróbálunk az elveszett csöbörcsöki magyarok nyomára akadni, ellátogatunk Besszarábia legszebb gótikus templomához és meghallgatjuk, mit mond a dnyeszterfehérvári pópa a város legrégibb templomáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://tulapruton.blog.hu/api/trackback/id/tr3212693447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása