Moldova átnézeti térképe
2017. február 02. írta: tulapruton

Moldova átnézeti térképe

Ezúttal csak egy térképet szúrok be, hogy a későbbiekben jobban lehessen régiókra keresni. A címkefelhőben megjelenő régiók ezeket a területeket jelölik.

Utazz velem Moldovába 2019-ben is!

Ha nem csak térképen szeretnéd látni Moldovát, akkor utazzunk együtt! Idén több moldáv és ukrán utat szervezek, lesz autós rally, és hagyományos buszos körút is. Részletek itt. Érdeklődni lehet a lengyellaszlo@freemail.hu e-mail címen.

FRISSÍTÉS (2018.11.21.) Azt már a 2017-es évértékelőben is írtam, hogy elképzelésem nincs, ez a térkép mitől szárnyal (jelenleg 363 megtekintésnél tart). Viszont mivel ennyire népszerű, azt jó tudni, hogy annak idején csak tesztnek raktam fel és az útikönyvem fejezeteinek megfelelő turisztikai régiókat mutatja. Azaz sem közigazgatási, sem természetföldrajzi határokhoz nem igazodik szigorúan, mindössze azt próbálgattam, hogyan lehetne felosztani az országot hat részre úgy, hogy a hat fejezet nagyságrendileg hasonló oldalszámú legyen a könyvben. Szóval ha valaki használni szeretné valamire ezt a térképet, akkor ennek figyelembevételével tegye. 

moldova_sematikus2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://tulapruton.blog.hu/api/trackback/id/tr6612176054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása