Egy szerzetes élete
2019. augusztus 31. írta: tulapruton

Egy szerzetes élete

24 kép a butuceni kolostor egyik szerzetesének mindennapjaiból

A locals.md képes összeállítása. Az eredeti cikk, nagyobb méretű képekkel itt látható. A blog olvasói közül bizonyára sokan jártak már Butuceniben (itt írok róla részletesen). Lent, a sziklák közt találkozhatunk azzal a gyertyaárus szerzetessel, akit megörökít a fotósorozat.

Denis Chichu moldovai fotóművész "24" sorozatának (további összeállítások) legújabb darabja a butuceni sziklakolostorba kalauzol el bennünk. A fotós 24 óra alatt 24 képet készített a szerzetes életéről. Efimij atya 16 éve minden nap a kolostor sziklái közt nézi végig a napkeltét és a napnyugtát. Itt, a világ többi részétől elkülönülve, csak Istennel beszél. Végtelen csend veszi körül.

Technikai közlemény: a nyári szünet lassan véget ér, csak ebben a melegben semmi humorom nem volt cikkeket írogatni. Hamarosan elkészül a nyári túra leírása, lesz néhány izgalmas ukrán város és receptek is következnek. De egyelőre ennyit sikerült nagy nehezen kiizzadni magamból.  

calugarul-efrimie23.jpg

calugarul-efrimie22.jpg

calugarul-efrimie21.jpg

calugarul-efrimie20.jpg

calugarul-efrimie19.jpg

calugarul-efrimie18.jpg

calugarul-efrimie17.jpg

calugarul-efrimie16.jpg

calugarul-efrimie15.jpg

calugarul-efrimie14.jpg

calugarul-efrimie13.jpg

calugarul-efrimie12.jpg

calugarul-efrimie11.jpg

calugarul-efrimie10.jpg

calugarul-efrimie9.jpg

calugarul-efrimie8.jpg

calugarul-efrimie7.jpg

calugarul-efrimie6.jpg

calugarul-efrimie5.jpg

calugarul-efrimie4.jpg

calugarul-efrimie3.jpg

calugarul-efrimie2.jpg

calugarul-efrimie1.jpg

calugarul-efrimie0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tulapruton.blog.hu/api/trackback/id/tr1314929840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery87 2019.09.06. 18:41:23

"Technikai közlemény: a nyári szünet lassan véget ér, csak ebben a melegben semmi humorom nem volt cikkeket írogatni. Hamarosan elkészül a nyári túra leírása, lesz néhány izgalmas ukrán város és receptek is következnek. De egyelőre ennyit sikerült nagy nehezen kiizzadni magamból. "

Várjuk:)
süti beállítások módosítása